Days like this, makes other days better

Vilken natt, min mobil fick nå fel och ringde några i natt medans jag sov. Vaknade utav att en hade svarat och sa Hallå, yrvaken som jag var låg jag helt stilla utav chock. Sen har det inte hänt någonting mer spännande idag. Eller jo, det regnar ute så det är svinhalt ute. Skulle hämta posten och höll på att göra en 10poängare. Sen krypkör de få bilar som åker förbi här. Nu ska jag gå och se om jag hittar någonting spännande i frysen och laga lite middag.

Tidsfördriv

10 Favoriter:
Färg: svart, rött och vitt
Mat: Indiskt
Band: the runaways
Film: Never let me go
Bok: gömda
Sport: hästhoppning
Årstid: det beror på.. men sommar tror jag
Veckodag: fredag, lätt
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: 8-9 på kvällen

 

8 För tillfället:
Humör: Seg, men på gott humör
Smak: Ingen smak
Kläder: thights, t-shirt
Bakgrund: Kväcklingen by night
Nagellack: ljusblått
Tid: 14:56
Omgivning: Vardagsrum, en vit soffa, två vita fotöljer, svart bort, 42" tv
Irritationsobjekt: Halsbränna

 

7 Första:
Bästa vän:
Screen name: Öh, vaa?
Husdjur: Katt
Piercing: i öronen
Förälskelse: I vintras/våras
Musik: Dubstep/brohstep
Bil: volvo 740 -90

 

6 Senaste:
Cigarett: Aldrig rökt en hel cigarettjävel, blää
Mat: Stekt ägg
Dryck: Vatten
Biltur: I söndags, hem ifrån jobbet
Spelad låt: Krossa alla fönster - Maskinen
TV-program: Vänner

 

5 Har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej det har jag inte
Brutit mot lagen: ja men inte allvarligt
Blivit arresterad: nope
Badat naken: jope
Varit med på TV: japp, tyvärr

 

4 Nej tack:
Mat: KORV
Musik: skrikmusik
Dryck: dr. pepper
Personlighetsdrag: Överdrivet dryga?

 

4 Saker:
Du gjorde igår kväll: hmm.. red och kollade på film
Du kan höra just nu: Tvn
Du inte kan leva utan: Vissa personer
Du gör när du har tråkigt: Oj, gå och lägga mig eller hitta på någonting

 

3 Personer:
Du kan berätta allt för: Anna, Madeleine och Elin
Du tycker om: De jag umgås med
Du inte gillar: hmm.. Det håller jag för mig själv


Var det inte helg nu?

Redan måndag..
Sov till tolv igår och slappde till två tiden då jag fick skjuts till jobbet. Och, ingen lär ju ha missat att kom snö igår? Jobbade 15-21 igår. Det var väldigt lugnt och skönt på jobbet också vilket gjorde att klockan gick lite segt. När jag kom hem tog jag och kollade på svt24 där det var lite ifrån globen. Tänka sig att det är första gången på nio år som vi inte åkte ner.. Somnade vid elva? Sen vid tre vaknade jag igen för jag drömde mardröm.. Inatt sprang jag så fort jag bara kunde och som ni kanske vet så springer man väldigt segt i drömmar.. Så de två som jagade mig med sina bilar, en i en T5a på 225hk och den andra i en v8:a. Kul att man drömmer att exen ska ha ihjäl en. För när de kliver ut ur bilarna ser de förvrängda ut. Nästan Zombie fast de är snabba som vampyrer. Vaknade med ett ryck för jag blev så jäkla rädd. Puls på femhundrafemtioelvaa.. Somnade iaf om efter en timme.. Nu har jag fixat i stallet och ridit Söreeeen. Kallt blåser det och tradarna går på löpande band här!
Over and out!

Lördag hela dagen

Mja, klev upp nio och åt frukost inna jag gick ner till stallet. Vid halv tolv följde jag med Benke och hämtade ved. Så hörde Emelie av sig så vi svängde förbi där och kollade 745an de hade. Men de blev inge mekning av idag inte.. Så nu är jag lite ledsen.. Men vem bryr sig om det liksom!

Nu ska jag ta och se om kusin-vitamin kommer snart och om vi ska rida. Sedan tar jag bilen till kusin-vitamin och åker med henne till bion! Påvägen dit ska vi hämta upp två andra tjejer, yngst i gänget jag och känner bara fröken F. Kan bli roligt de ju! Ska ÄNTLIGEN få se Breaking Dawn!!!

Friday I'm in love

Fredag var det ja. Nyss kommit hem ifrån att ha ätit lite tårta. Verkar inte vara så mycket på tvn så jag går nog och myser ner mig i sängen, så jag orkar med morgondagens planer! Sören får sig en morgontur imorgon nämligen!:)
Puss på er!

God förmiddag!

Släppte ut hästarna vid halv sju. Gick in och la mig i sängen en stund igen eftersom det fortfarande var mörkt. Rostade lite mackor, bra länge sedan och gott var det! Vid halv tolv ringde rekryteringen och frågade om jag kunde jobba 14-21 och nej det kan jag ju inte eftersom jag kört sönder bilen. Så nu är jag lite deprimerad.. Det är faktiskt skönt att jobba kväll och på Hagalid. Trivs faktiskt och även med mina arbetskamrater! Nu ska jag ta och gå ner till stallet och fixa och rida. Ikväll ska jag nämligen åka och fira den stora tjejen som fyllde 8år i onsdags!
Exakt två år sedan, eller tre.. Första helgen på nio år vi är hemma den här helgen. Globen, huhuuu:(

Bullet proof


Maby baby!

Dagen började med att jag klev upp vid åtta och släpte ut hästarna, gick in och fixade mig. Lånade v70in och åkte in till Timrå för ett möte. När mötet var klar 30min senare så åkte jag hem igen. Gick raka spåret ner till stallet och fixade där. Gick upp och startade 740in för att få bort lite snö och is ifrån rutan eftersom vindrutetorkarna stod mitt över rutan, som de inte ska göra.. Började fippla på med pedalerna efersom jag ska byta de till de jag fått utav kusin min. Meeen fick bara bort gummiskyddet, GO Jennie alltså! Testade att lägga i 3an, men det lät lika som i fredags natt.. Lika så 4an. Men på ettan rullade jag lite sen lät det lika illa igen.. Längtar till den lever ordentligt igen!
Nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp också! En 760 TIC :') Haha!
Aja, efter att jag fixat på med bilen den lilla stunden tog jag och red Sören Charmöören.
Gick in och började med att plocka ur alla grejor ur mitt andra rum som jag har innanför mitt sovrum. Så nu har jag målat vitt på väggarna. Ville inte ha kvar alla gubbar och texter som någon hade roat sig med. Så nu har jag helt vita tapeter, NICE! Flyttade garderoben lite och bokhyllan. Sen fick jag upp lite tavlor och en spegel på väggarna. Blev ganska fint ändå på garderobsrummet! Imorgon tänkte jag dra av en sväng med skurkäppen där. Red en sväng med F på Kontiki också! Lilla fegisen till sagoponny.. Men blev färdig med rummet så det känns faktiskt skönt att jag avklarade det på en kväll, typ. Nu ska jag nog ta och sova eller någonting i den stilen. Finns ju inte så mycket annat att gööööra..
Puss och pill vart du vill!

They say that this is love

När du har hittat armen som vill hålla dig när du är som svagast....
När du har hittat ögonen som vill beundra dig när du känner dig som fulast...
När du har hittat öronen som lyssnar när alla andra ignorerar....
När du har hittat hjärtat som vill älska dig när du visar dig från din värsta sida....
Då har du hittat den äkta kärleken

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0