Dagens dag

Helt okej dag på jobbet idag. På lunchen blev det Max och en sväng till stallet. Mockade och gjorde iordning maten till Sören. Gick även ut till hans hage och gav honom en morot. Åkte sedan till jobbet, vi gjorde lite nytta och sedan ut för en löptur på en mil. Så ja,, jag är ganska så trött i kroppen just nu. Men det hindrar inte mig. Vi jobbade över tre timmar idag, men då får vi sluta tidigare på fredag! Gaaanska så nice! Åkte till stallet och borstade på prinsen min efter arbetet. Han hade precis fått sitt kvälls hö där vid halv nio:') Bar vatten till hagen.. Fyyy så långt det känns när man bär något tugnt! Ajaj, nu ska jag sova. En rolig arbetsdag framför mig imorgon och även en mysig ridtur på Sören! Har även kvällsfodringen imorgon för första gången!:D

Saknar dig min vän!

Du vet vart jag är och vart jag finns. I ditt hjärta och ett samtal ifrån. Always there for you. Pease

Dags att börja skriva!

Så, nu bor jag alltså här i Enköping. En mysig liten stad. 
Även Sören bor här! Och älskade lilla Bellies bo på Åsen med en jätte fin tjej. Jag hoppas att det går bra med honom, men det tror jag nog. 
Idag var första dagen på jobbet efter semsetern, gick ju bra även fast att det var lite små segt. Efter jobbet åkte jag direkt till Sören och mockade och tog även in honom strax före fem. Åkte till tågstationen och hämtade C och D som kom hem ifrån Norrland. Tog mig en macka hemma och bytte även om. Sen blev det en vända till sören igen. Eftersom han var svettig utav att ha sprungit i hagen så duschade jag av honom istället.. Tror han tyckte det var skönt. Myste lite i boxen sedan.. Älskade lill hjärtat mitt han är!:) 
Imorgon väntar jobb igen så nu väntar JB på mig!;)

RSS 2.0