Mina Fina små sköna bönor!
Funderingar i vardagen!

Just nu känner jag att jag har en liten depp period. Funderar på allt känns det som. Vissa tankar leder till lite mer gladare och positivare tankar än andra, som hur lycklig jag är över att ha kvar Sören i min ägo. Hur långt vi har kommit sedan vi flyttade till Enköping. Jag tänker också på hur mycket jag faktiskt trivs i den lilla mysiga staden Enköping. Hur jag kan kalla det mitt hem, då mina föräldrar bor strax utanför Sundsvall. Jag är vuxen nu? När är man vuxen?

Det finns personer som gör mig glad och levande. En av de personerna som jag lärt känna här i Enköping är tack vare min hjälte Sören, utan att ha haft honom och stallat in honom på Lansgård så hade jag aldrig träffat underbara Matilda som ställer upp till 110% för mig och Sören. Hade nog inte klarat mig utan en sådan vän här nere. Med henne kan man alltid få kloka ord ifrån och ett gott skratt.

Jag är glad att jag och mamma kommit varandra nära igen. Hon är verkligen min bästa vän! Sen har jag ju Madde! Underbara lilla Doris!

Det enda som känns så tungt är att jag ändå känner mig så fruktansvärt ensam! Försöker tänka positivt, men en kille hade inte gjort så mycket. Det är faktiskt något som känns som ett stort tomt hål i mig..

/Jennie

bloggar ifrån skogen!

Dag tre här i ingenstans! Idag har kompaniet vårat varit ute och fryst. Det blåste kraftiga vindar i ca -3gradigt väder. Men man håller sig någolunda varm ändå. I morse vaknade jag med halsont som har blivit värre under dagen. Känner mig febrig/frostig nu, men kan inte avgöra om det beror på att jag fryst hela dagen eller för att jag är trött, eller om det verkligen är feber. Jobbigt läge! Så nu ska jag ta och drama täcket över huvudet för att sova mig lite frisk och pigg!

Kram Jennie

Dags att ta tag i det här igen!

Känns som om att jag har fått tillbaka lusten med att blogga igen. Har tänkt igenom lite av det jag kan blogga om. Det mesta kommer att handla om Sören, såklart. Men även lite andra delar ur min vardag.Foto: Matilda Holmström www.matildaholmstrom.se


/Jennie

RSS 2.0